Despre noi

E10 Burgers a creat un concept cu totul nou si inedit pentru iubitorii de burgeri si bere!

Locatia noastra chic & cozy cu design unic si produsele noastre artizanale updatate la gustul celui mai mofturos vegetarian sau carnivor va asteapta in centrul vechi si istoric al orasului Timisoara, strategic pozitionata intr-o zona care este considerata cea mai frumoasa piata din capitala Banatului , Piata Unirii .

E10 Burgers s-a mai gandit ca in cazul in care nu poti ajunge tu in locatia noastra sa venim noi la tine acasa in orice parte a orasului te-ai afla sa-ti impartasim bucuria si deliciul produselor noastre artizanale cu care ne mandrim in tot vestul tarii .

Daca nu ne crezi pe noi poti sa te convingi de ratingul nostru pe Google sau aici https://restaurantguru.com/E10-Burgers-Timisoara

Suna-ne si venim direct la tine cu LIVRARE GRATUITA SI FARA COMANDA MINIMA 

Tel. 0356 179 762 / 0727 450 758

Email.cenuse_cornel@yahoo.com  

Str.Emanoil Ungureanu Nr.10 (Piata Unirii) Timisoara

https://restaurantguru.com/E10-Burgers-Timisoara

Authentic tasty Burgers , other delightful Pub dishes and signature drinks

🍔 Calitatea produselor noastre se definesc prin seriozitatea și respectul față de alimentele ce compun rețetele noastre pentru ca tu să ai parte de cel mai savuros meniu! Printre delicatesele restaurantului se enumeră Burger de vită Angus, Burger de pește, Aripioare de pui în sos original Buffalo, Mac’n’cheese, iar pentru vegetarieni avem un burger special din fasole. 👨🏻‍🍳 Rețetele proprii ale chiflelor de paine vor definitiva gustul delicios al unui burger strașnic! Deschis 6 zile din 7, cu program până tărziu pentru ca fiecare pofticios să ne poată trece pragul.

Proper Burgers ,indoor and outdoor